Noptile cu luna plina

Stiu ca fotografia propusa azi nu are nimic iesit din comun, e doar Luna in mijlocul unui mare intuneric. Dar, pentru mine inseamna mai mult. In primul rand ca nu ma aflu intr-o astfel de situatie funny. In al doilea rand pentru ca noptile cu luna plina, dincolo de toate acele insusiri magice/malefice/stranii/astrologice/astronomice sunt si minunate, nu-i asa?! De-a lungul „carierei” mele de fotograf, luna plina a reprezentat unul dintre cele mai vanate subiecte, probabil pentru ca am cazut in mrejele ei. Oglindindu-se in ape, strecurandu-se printre ramuri, ivindu-se in varful vreunui munte sau dupa vreo cladire, deasupra unei paduri sau cine mai stie cum, am cautat sa surprind acel moment magic pe care sa il pastrez si sa il retraiesc ori de cate ori as dori.

Am ales aceasta fotografie pentru a va lasa pe voi sa incercati sa umpleti spatiul negru cu ce vreti voi, sigur aveti amintiri frumoase legate de o noapte cu luna plina.

3 gânduri despre „Noptile cu luna plina

  1. Da, intr-adevar! Important este ca exista astfel de fenomene si ca ne condimenteaza, daca imi e permis sa zic asa, viata. Vanand eclipse de soare prin toata lumea, ocaziile de a intalni noi subiecte, teme sunt nenumarate, favorizand atat dezvoltarea portofoliului cat si pe cea personala. Daca as avea resursele necesare (timp, bani) as vana luminile nordului, Aurora Boreala.

    Apreciază

  2. Pingback: To the moon and back | Bogdan Musat Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.