Dragoste – 2

Am mai scris despre acest subiect, mai mult ca sigur ca o sa mai scriu. Cineva a distribuit pe Facebook un memo cu un citat celebru al lui Coco Chanel: Varsta nu te apara de dragoste, dar dragostea te apara de varsta. Mi-au  placut vorbele astea si mi-am zis ca se potrivesc perfect cu fotografiile pe care vi le propun azi. Perechea de fata era pe una din plajele din Porec .

Ea, o doamna care stie prea bine ca fericirea nu bate zilnic la usa ei, de aceea o tine acolo, prin metode de ea stiute. El, fericirea ei, hotul viselor ei, asteptand sa se intalneasca in vis cu hoata viselor lui. Complicat!

M-am cam chinuit sa surprind cateva ipostaze cu cei doi, de teama sa nu atrag atentia asupra-mi. Lumea din jur era relaxata ca doar erau la plaja. Si eu eram la plaja, dar trebuia sa folosesc si camera, nu?!

Nu cred ca exista vreo reteta pentru o relatie fericita. Varsta nu este in niciun caz un ingredient secret. Obligatoriu insa, este sa va ascultati inima si sa cautati fericirea, renuntand la prejudecati si invatand sa pretuim fiecare clipa petrecuta alaturi de cel/cea pe care il/o iubiti!   Considerati acest gen de relatie drept una bolnava? Sau credeti ca el sufera de complexul Oedip? Credeti in vorbele lui Coco Chanel? Dragostea e mereu altfel, mereu plina de surprize, mereu plina de intrebari si cu putine raspunsuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.