In graba

Totul in jurul nostru se misca repede, foarte repede. Intr-o graba nebuna putem ajunge intr-o clipa din Rai in Iad si invers. Suntem prea grabiti sa respectam termene, sa plecam undeva, sa ajungem altundeva, sa justificam ceva …. sperand ca la destinatia la care ne grabim vom gasi excelenta.

In viata trebuie sa facem si altceva decat sa crestem viteza! Franand reusim sa vedem, sa auzim ce se mai  intampla in jurul nostru: parintilor tai le e dor de tine, propriul copil a pregatit un minunat portofoliu la geografie singur, sotia a reparat masina/chiuveta/centrala/usa/televizorul/patul/bicicleta etc, vecina de la 1 are un bibic, sotia unui prieten e in depresie etc. Si atunci intram iar intr-o graba nebuna sa incercam sa recuperam timp necesar pentru a nu mai fi surprinsi de astfel de „noutati”. Si de fiecare data parca ne grabim doar pentru altii, uitand de noi si de nevoile noastre, nu-i asa?! Am trait cu totii acele momente cand in viteza asta am constatat ca suntem pe banda gresita, pe sens invers. Ce grozavie! E evident ca fiind cu viteza mare pe contrasens, fatalitatea nu va intarzia sa intervina. Doar ca in astfel de cazuri nu exista agenti de circulatie care sa ne traga pe dreapta si sa ne amendeze pentru viteza. Viata este cea care ne amendeaza, iar amenzile nu sunt mici si nici usoare!

Pana si in vacanta, lumea se grabeste. Imaginea de azi este de pe o plaja din Grecia, in apropierea careia este o taverna la care luam pranzul. In umbra deasa de sub copacii ce delimitau plaja, pe trotuarul ingust era un trafic nebun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.