To do list

Uneori, lista noastra cu „a nu mai face” devine mai lunga decat lista cu „de facut”. Acum, ca tot a venit vacanta, raportul ar trebui inversat. Pe lista „de facut” gasim chestii ca: relaxare, recreere, renastere, joaca, sa razi, sa canti, sa te bucuri, sa ierti, sa iubesti, sa imbratisezi, sa saruti, sa explorezi, sa speri, sa indraznesti, sa crezi, sa visezi, sa asculti, sa descoperi, sa calatoresti, sa dansezi etc. Motto-ul vacantelor ar trebui sa fie ceva de genul: Relaxeaza-te si nu lasa ca grijile si stresul sa-ti conduca viata. Intotdeauna exista o solutie pentru orice problema.

Mai mult ca sigur, lucrurile vor fi in favoarea ta atunci cand iti vei acorda timp sa te relaxezi, sa te recreezi si sa iti reincarci sufletul. Cred ca acesta este un motiv pentru care nu am vazut (inca) la nimeni acasa pe pereti, pe noptiera sau pe unde se mai tin fotografiile, fotografii cu respectivele persoane in timpul serviciului prestat. Neglijand vacantele e ca si cum ai neglija si nu ti-ai dori succesul, fiindca fiecare succes se bazeaza pe energie pozitiva acumulata, unde?! Exact! In vacanta, alaturi de cei dragi. Odata ce ne nastem, incepem deja sa murim incet-incet. Asa ca sa o luam mai usor!

Imaginea cu care am incercat sa va invit la relaxare reda atmosfera calma de la piscina unui resort din apropierea Balchik-ului.

Un gând despre „To do list

  1. Pingback: Toamna | Bogdan Musat Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.