In colt

De multe ori, fericirea este chiar dupa colt, da da, dupa acel colt pe care nu ne incumetam sa il luam. Asa ca, daca tot nu avem acest curaj, macar sa facem tot posibilul sa luminam acest colt, cat putem noi de mult. Nu trebuie sa invinuim pe nimeni ca suntem intr-un colt intunecat. Ar trebui sa fim multumiti ca avem aceasta lumina pe care sa o folosim pentru luminarea coltului nostru de lume. Suntem fiinte care emana energia si sunetele multiplelor culori care formeaza lumina. De ce nu am emana o energie armonioasa? Ceva care sa invaluie pe altii si sa ii invite in coltul nostru luminos, frumos colorat si plin de sunete melodioase?! Ceva care sa ii incite pe ceilalti sa isi faureasca si ei propriul colt al fericirii.

In mod frecvent, oamenii observa culorile zilei, la inceputul si la sfarsitul acesteia. Pentru mine, fiecare zi e inundata de o multime de nuante, cu fiecare ora care trece.

Coltul din imaginea de azi este in Istanbul. Calmul si in acelasi timp exuberanta ce razbatea prin asocierea aceasta de culori, sunete si arome (pe care din pacate nu le pot reda in fotografie) mi-a ramas in amintire si uneori, cand lumina cu care imi luminez propriul colt se diminueaza, ma intorc cu gandul acolo sa ma umplu de culorile luminii.

Un gând despre „In colt

  1. Este cu adevarat o imagine plina de lumina, culoare, ce-ti creaza o senzatie de frumos, am remarcat-o si la unele cafenele din Franta (numai in filme!). Dar ceea ce pare atit de frumos aici, mi-a displacut total in Centrul Vechi, pe Covaci, in Bucuresti sau pe Unirii in Craiova…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.