Metamorfoza

Toti suntem ca niste fluturi, iar lumea este crisalida noastra. Dupa un sezon, mai lung sau mai scurt, de singuratate si izolare fata de lumea exterioara, simti cum din omida cu care incepusei sa te confunzi, incet incet, crescandu-ti aripi te transformi in acel minunat fluture. (…o sa incerc sa tin minte asta pentru viitoarea data cand ma voi simti singur impotriva tuturor.)

Inceteaza sa incerci sa te incadrezi in norme, cauta sa te transformi, sa iti gasesti locul. Metamorfoza incepe la nivel mental iar adversitatile, luptele, pericolele sunt cele ce distrug motivatia sau incurajeaza transformarea in ceea ce ai fost sa fii cu adevarat: un invingator!

Doar pastreaza-ti credinta de a merge mai departe si chiar sa zbori, chiar si dupa atatea singuratate si durere: te poti transforma din omida in fluture! Viata iti da o a doua sansa: aceea de a te transforma, de a te adapta la noile conditii si la noul statut pe care il obtii in urma procesului de metamorfozare.

Later edit: Procesul de metamorfoza din imagine il puteti admira pe viu in Galeriile Sabion, din Bucuresti, un loc in care nu stii daca te afli intr-un magazin, o galerie, un loc de poveste sau chiar o parte dintr-o opera de arta.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.