Alcool

In nebunia creata de legea antifumat ce tocmai face valuri in aceasta perioada, ma gandeam la alte vicii care sunt tolerate de societate: cafeaua si alcoolul. Cafeaua, este utilizata de luni pana vineri pentru a te energiza suficient pentru a te face un membru eficient al societatii. Alcoolul in schimb, este folosit de vineri pana luni pentru a te tine in acea stare in care sa nu iti dai seama de inchisoarea in care traiesti. Te face sa te simti in acelasi timp, oribil si sexi. El slabeste doar inhibitiile, necreaind impulsuri noi pe care nu le aveai. Poate o portie de Irish coffee te face sa te simti cu adevarat sexi, deoarece contine toate cele 4 grupuri esentiale de hrana pentru societatea de azi: cafeina, alcool, zaharuri si grasimi.  Alcoolul esta ca si ignoranta, cu cat bei mai mult, cu atat mai putin iti dai seama de modul in care te afecteaza. Daca ceva rau se intampla, bei ca sa uiti de acel ceva. Daca ceva bun se intampla, bei ca sa sarbatoresti acel ceva. Daca totusi nimic nu se intampla, bei ca sa se intample ceva.

As dori sa inchei spunand ca problemele care ii indeamna pe unii sa bea sunt ca si servetelele: scoti unul si altele apar, niciodata nu par a se termina. Parazitii cantau mai demult despre alcool asa: Alcoolul este viata, Si viata e alcool…

Imaginea de azi este dintr-un bar din centrul Bucurestiului, unde imi place sa cred ca cei care beau, beau ca sa celebreze ca sunt tineri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.