Despre decoratiuni

Intr-o masura mai mare sau mai mica, toti folosim decoratiuni spre propria noastra incantare, mai ales iar apoi pentru incantarea celor din jurul nostru.

Inca mai sarbatorim Pastele, ocazie cu care casele, vitrinele, mesele, ferestrele au fost luate cu asalt de iepuri, oua, gaini, pui, rate, miei, oi, fluturi si alte necuvantatoare care sunt create si promovate cu scopul de a incerca sa ne alinieze pe drumul scurt si neted al ignorantei si al consumului pana la epuizare. Parerea mea este ca decoratiunile incep acolo unde utilitatea ia sfarsit si ca prin decoratiuni, ne ascundem/corectam defectele sau, mai grav,  incercam sa ne decoram cu calitati pe care chiar nu le avem; astfel, mai vezi pe la cate cineva postere in care cuvinte de genul: love, peace, understanding, believe etc reprezinta highlight-ul respectivului poster. In locul acestor decoratiuni, va propun tuturor sa va decorati casele si sufletele cu familia si prieteni, cu bunatate si cu respect fata de cei din jur. Acestea sunt cele mai valoroase decoratiuni care ne infrumuseteaza atat casele cat si propriile personalitati. Si, la fel de valoros, zambetul ar trebui sa fie un stil de viata si nu doar o decoratiune.

Fotografia de azi surprinde incercarea proprietarilor unui hotel din Veliko Turnovo de a suplini lipsa de culoare prin aceasta coronita de Paste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.