Mituri

Voua cum va spune lumea ca sunteti? Incapatanati? Nesuferiti? Mincinosi? Libertini? Superficiali? Lenesi? Ascunsi? Nonconformisti? Veseli? Imprevizibili? Ce etichete puse de catre cei din jur purtati? Stiti cu totii ca suntem diferiti unii de altii si ca existam in proprii nostri termeni si ca ne luptam sa scapam de regula majoritatii, nu?! Incercand sa scapam de asta, sa nu mai permitem altora sa ne dicteze cum si ce sa vorbim, cum ar trebui sa ne simtim sau cum ar trebui sa actionam, lumea e tentata sa spuna despre noi ca suntem nebuni. Am invatat ca nu exista nici o rusine sa fi imperfect (sa nu te supui regulii majoritatii) istoria demonstrand ca fiind diferit, ai in acelasi timp puterea sa vezi diferit si sa schimbi perspectivele si chiar lumea. Povestea fiecaruia dintre noi are puterea sa ne schimbe pe noi si lumea in care traim, in acelasi timp. Povestea celor mai multi este bazata pe cautarea de amabilitate, simplitate, frumusete, poate fiindca sunt chestii care ne amintesc de ingeri. Dar ingerii sunt legende si mituri iar credinta ca miturile sunt mai putin adevarate decat realitatea ar putea fi cel mai mare mit dintre toate.

In orice caz, ceea ce decidem sa facem in viata (cu viata noastra) va face ca restul vietii sa fie obisnuita sau de legenda iar o minte libera este dusmanul cel mai feroce al unui sistem corupt sau al unui sistem ce trebuie schimbat.

Vorbind de mituri si legende, astazi va supun atentiei portretul legendarului Cal Troian ce a schimbat cursul razboiului troian , monument ce il gasiti in Turcia (langa Canakkale, pe locul unde se spune ca era odinioara cetatea Troiei).

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.