Impreuna

Impreuna. De 20 de ani.

Scriu acest articol despre noi doi, eu si Vio, despre dragostea noastra, despre povestea noastra. Si ma simt atat de norocos si fericit ca si altii din aceasta lume pot avea o bucata din ceea ce avem noi și din bucuria noastra de a fi impreuna.

Am pornit la acest drum acum mai bine de 20 de ani, ca doi tineri iubindu-se, pregatiti sa infrunte viata, avand ca obiectiv comun: fericirea. Urmand drumul fericirii, am fost binecuvantati sa devenim parinti. Am parcurs acest drum al fericirii intr-o dimensiune in care timpul nu exista. Timpul nu a avut curajul sa altereze sentimentele, sufletele si inimile acelor tineri ce se aflau la inceput de drum. Timpul a iesit din ecuatie, lasand loc unei alte dimensiuni: aceea a descoperirii de sine si a celuilat. Treptat drumul fericirii s-a impletit cu drumul catre descoperirea celuilat, fapt care reprezinta cred, esenta acestui drum impreuna.

In lupta cu timpul am avut 4 arme esentiale cu noi (credinta, speranta, dragoste si respect) care ne-au deschis usa catre unde suntem acum. Pariind in continuare pe aceste cuvinte sper sa ajungem la acel moment cand portelanul aniversarii de azi sa il transformam in aur (la 50 de ani de casnicie) si diamant (la 75 de ani de casnicie) indiferent ce sau cine ar putea indrazni vreodata sa stea in calea noastra.

De spus sunt multe dupa 20 de ani dar o sa ma opresc aici. La fel ca si in fotografia de azi, realizata in interiorul maiestuoasei Hagia Sofia din Istanbul, ceea ce conteaza intr-un cuplu sunt doar cei doi.

 

 


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.