Energie

“Everything is energy!” spunea Albert Einstein. Tot ceea ce stim, ce vedem, ce simtim, ce mirosim, ce auzim, ce gustam, toate amintirile, tot ceea ce ne dorim pentru viitor nu sunt nimic altceva decat impulsuri electrice ce ne strabat creierul si corpul la un moment dat, insa noi suntem cei care dam viata acestor impulsuri electrice, noi facem ca aceasta energie sa devina realitate. Energia pe care noi o aducem la viata, pozitiva sau negativa, ne dicteaza perceptiile, modul in care captam semnalele celor de langa noi. 

Se zice ca toti suntem conectati: unul de altul – biologic; de Pamant – material; de Univers – energetic iar conexiunile dintre oameni reprezentand acea energie care se simte atunci cand ei se vad, discuta sau pur si simplu stau fata in fata, dand si oferind unul altuia. Atunci cand cuiva nu ii place de o persoana, tendinta fireasca este de se focusa pe ceea ce nu ii place la acea persoana, acel ceva care ii irita si care nu ii lasa sa le placa de persoana in cauza. Din pacate, facand acest lucru, in loc sa descopere ce are mai bun acea persoana, isi rispesc energia incercand sa ii faca rau. Spun aceste lucru neincluzandu-ma si pe mine, deoarece nici nu am timpul necesar, energia sau interesul de a uri haterii. Sunt prea ocupat sa apreciez frumosul si pe cei care cu adevarat merita, energia pe care o acumulez in inima mea fiind mult mai puternica decat orice altceva ce incearca sa o destabilizeze. Energia pozitiva este putere. Folositi-o mai mult in viata si veti vedea rezultatele pe care le genereaza. Curatati-va gandurile in profunzime si faceti-o mai des, lasand fericirea sa curga in viata voastra.

Cu totii avem timp si energie finite. Petrecand timpul si energia plangandu-te de cineva sau ceva, este putin probabil sa te ajute sa iti indeplinesti scopul. Daca ai lua doar o zecime din energia ce este consumata pentru a te plange de cineva sau ceva si ai folosi-o pentru rezolvarea problemei, o sa fi surprins de cat de bine s-ar rezolva lucrurile. Cei care urasc pot fi pacaliti cu usurinta de cei care spun neadevaruri cu intentie, vibratiile negative ale amandurora reprezentand potriviri perfecte. Viata ar trebui sa fie plina de experiente si proiecte bazate pe scopuri care aduc entuziasm, pasiune, energie si sens autentic si bucurie nu numai in viata ta dar si in cea a celor de langa tine.

Cand moare cineva, energia care l-a tinut in viata se filtreaza in oamenii pe care i-a iubit. Stiai asta? Este ca un foc pe care l-am intretinut toata viata iar atunci cand se stinge, scanteile sunt toate imprastiate in vant …

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.