Horoscop

Uneori, când trec printr-o fază mai nașpa, consult ceea ce îmi prezice horoscopul pentru acea zi sau pentru un anumit interval de timp. Ori de câte ori trec printr-o fază bună, nici măcar nu mă interesează ce spune horoscopul meu. Dacă se întâmplă să ascult horoscopul la radio sau la TV, în mai puțin de un minut nu mai țin minte ce s-a spus la zodia mea.

Se întâmplă ca atunci când am probleme, dacă horoscopul spune că sunt într-o zi norocoasă, mă gândesc că necazurile mele sunt doar un fel de greșeli, iar dacă horoscopul spune că sunt într-o zi ghinionistă, mă gândesc că necazurile mele sunt doar din cauza ghinionului meu.

Fotografia de azi (făcută pe o străduță din Siracuza, Sicilia, într-o zi caniculară de vară) denunță zodia din care fac parte, Pești, care este considerat a fi cel mai evoluat semn din întregul Zodiac, simbolizând sufletul uman și credința profundă în Univers. Asta dacă ești acel pește care merge în sensul bun al apei că dacă ești peștele care merge în sensul greșit, ești exact invers, știut fiind faptul că semnul zodiacal este reprezentat de 2 pești care înoată în direcții opuse. Este vorba în acest caz despre dualitatea om – divin, nativii încercând să împace cele două laturi, unii fiind persoane deschise, apropiate, sincere și blânde iar alții, persoane cu probleme cu alcoolul, cu jocurile de noroc, persoane josnice, fără Dumnezeu, lipsite de curățenie morală și fizică.

Ca nativ al Peștilor sunt mult mai interesat de cine este o persoană în interior, mai degrabă decât de ceea ce se străduiește să arate la exterior, fiind atras de profunzimea unei persoane. Și știți ceva? Chiar îmi iese acest lucru, identificând cu ușurință impostorii și mincinoșii. Sunt complet în regulă când sunt înecat în profunzimea emoțiilor lumii și nu mă tem să simt. Sunt din zodia Peștilor și nu e nevoie de fapte ca să știu ceva; pur și simplu simt, fiindcă fac parte din această specie ”specială” și am capacitatea de a vedea adâncurile vieții. 😎 Fără să mă laud, cineva spunea că Un ocean de emoții și iubire necondiționată ne înconjoară ori de câte ori energia Peștilor buni este aproape.

Cred că am vorbit prea mult despre cât de minunați suntem noi, Peștii și cât de ne-minunați putem fi. Nici horoscopul, nici telescopul nu ne pot prezice viitorul dacă viziunea este oarbă și, oricum, dacă ar fi, horoscopul ne poate prezice viitorul dar nu ni-l și asigură.

Mai mult decât atât, la întrebarea ce poate spune data nașterii despre noi, cred că singurul răspuns corect ar fi cât de bătrâni suntem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.